Moet ik vaak van product wisselen?

- Categories : Veel Gestelde Vragen

Het gebruik en de aanpassing van Géomer-producten

Wanneer moet ik mijn producten veranderen?

 • Je raadde me aan om bepaalde producten te gebruiken, zoals een Terral en een shampoo "op maat".
 • Moet ik ze het hele jaar door gebruiken? Of moet ik ze regelmatig vervangen?

Antwoord :

 • De producten van Géomer zijn geen camouflagecosmetica zoals de meeste cosmetica op de markt. Dit zijn echte verzorgingsproducten die in ons lichaam werken om alle onevenwichtigheden op onze huid weer in evenwicht te brengen. Omdat onze huid het externe beeld is van onze interne gezondheid.
 • Als de onbalans is verdwenen, is het dus niet meer nodig om dezelfde producten te gebruiken.
 • U kunt een onderhoudsproduct van Géomer gebruiken of een product dat op dat moment aan de behoeften van uw huid voldoet.
 • Ik heb bijvoorbeeld zware roos en kreeg voorgeschreven om Terral Jaune en “op maat gemaakte” Propolis-shampoo te gebruiken. Na een paar keer aanbrengen was de roos volledig verdwenen. Het is dus niet langer nodig om deze producten te gebruiken, zelfs niet als preventieve maatregel. Als mijn roos weg is, betekent dit dat mijn hoofdhuid leeg is en gezuiverd is van al zijn gifstoffen. Het is dus niet meer nodig om ontgiftende producten te gebruiken.
 • Vul gewoon het Haar diagnostische vragenlijst waar de Vragenlijst over huiddiagnose zodat een Geomer-adviseur mij kan vertellen welke producten bij mij passen.

  diagnostic capillaire géomer

  diagnostic de peau géomer

Een vraag ?

Neem hier contact met ons op >>

Tel Frankrijk: +33185089191 Tel België: +3223181065

Share this content

Add a comment