Getuigenis van Nadège Poret over Haar- en Huidverzorging van Laboratorium Géomer

Nieuw haar en een mooiere huid

Dankzij het waardevolle advies van de technische dienst vanLaboratoire Géomer:

 • Ik begon mijn behandeling in september 2021, mijn haar verkeerde in een catastrofale staat met zeer zwaar verlies op extreem fijn haar.
 • Ik belde de heer Ledroit, die mij een heel specifiek recept gaf met eenalgen shampoo, Amasker van witte klei,fyto F3, regenorsilEnsilicium om te drinken.Omdat ik mijn haar vaak moest wassen, hebben we de regulerende gel toegevoegd die het mogelijk maakt vaker te wassen zonder shampoo (waardoor schuim ontstaat).
 • Wat in eerste instantie zichtbaar was, was een onverwacht resultaat op de huid: zachter, helderder en meer gehydrateerd. Mijn haar is in het begin onmiskenbaar mooier, maar zonder hergroei of het stoppen van haaruitval.
 • Na enige tijd belde ik de heer Alain Ledroit terug om hem mijn zorgen te vertellen. Hij stelde mij vragen over de manier waarop ik de behandeling uitvoerde. Het bleek dat ik het masker te lang had laten zitten (1 uur). Sterker nog, je moet het maximaal 20 minuten laten staan.
 • Dus luisterde ik naar zijn advies door de behandeling correct uit te voeren en de pauzetijd te respecteren.
 • En daar stopte, op wonderbaarlijke wijze, na 3 maanden denk ik, mijn haarverlies bijna en vooral de hergroei op de slapen en op de bovenkant van het hoofd, voor het eerst sinds jaren.
 • Dus ja, ze zijn nog steeds prima, maar ik heb deze zomer weer iets stoms gedaan, denkend dat ik het goed deed, ik gebruikte de grijze terral in plaats van de witte. De heer Ledroit vertelde me dat als ik het terrein had gerespecteerd in relatie tot de seizoenen, zoals hij zegt, ik meer resultaten zou hebben behaald.
 • De behandeling vergt geduld maar vooral discipline en aandachtig luisteren.
 • Doe vooral niet zoals ik, neem het ene product liever dan het andere...
 • Wat mij betreft heb ik een lange weg afgelegd, ik ben 59 jaar, ik verlies mijn fijne haar al sinds mijn 20e, even dacht ik dat ik kaal ging worden.
 • Ik kan u vertellen dat het probleem omkeerbaar is, op voorwaarde dat u de behandeling correct uitvoert, met de juiste producten afhankelijk van het seizoen, en de pauzetijd respecteert.
 • Tegenwoordig is mijn hoofdhuid extreem gezond. Ik kan een paar dagen zonder shampoo of regelaar, mijn haar is fijn, mooi en glanzend.
 • Ik verlies nauwelijks haar tijdens het borstelen en bovenal is er overal hergroei.
 • Mijn huid is vandaag niet alleen goed gehydrateerd, maar is ook steviger geworden, vooral op mijn dijen, mijn oogrimpels zijn veel minder uitgesproken en de huid van mijn nek en decolleté is veel steviger geworden.
 • Ik ben nog niet klaar om te stoppen met het gebruik van silicium. Vandaag zit ik in fase 3 van de behandeling, ik zet deze met plezier voort omdat de resultaten er zijn, en daarnaast reinig ik met oraal silicium mijn lever, ik werk tegen osteoporose, ik had pijn in de onderrug die nu niet bestaand. Waar ik nu op wacht is een niet-schaars hoofd, dat zijn ze tot op de dag van vandaag nog steeds een beetje.
 • Ik kom terug met nog een getuigenis met een foto die vandaag is gemaakt en een foto over 3 maanden, dat wil zeggen half januari.
 • Tegenwoordig koop ik niets meer voor mijn huid, ik gaf onnodig geld uit.
 • Ik wijd mijn haar/huidbudget aan Géomer-producten.

Dank aan het hele teamLaboratoire Géomer.

Nadège Poret

Nadège Poret Hubert

F-51150-PLIVOT

Related posts

Share this content

Add a comment