Het beste antirimpelproduct dat ik ken

Getuigenis van Denise Commarmond

De Mineral Tensor zorgde ervoor dat mijn rimpels zo ver verdwenen dat ik ermee instemde om te getuigen

Hallo,

Hier is mijn getuigenis over de minerale tensor die ik 's morgens en' s avonds gebruik gedurende 1 maand: ik vind dat het serum een gevoel van frisheid geeft en niet plakkerig is een klein beetje product is genoeg, ik gebruik het 's ochtends en' s avonds,

Ik kocht het omdat ik wist van de hydroalcoholische gel uit dit laboratorium en omdat het geweldig is, dacht ik dat als de huidverzorgingsproducten van dezelfde kwaliteit waren, ik deze tensor zou proberen.

Na een maand is de contour van mijn gezicht steviger, de huid strakker, ik ben tegen hyaluronzuurgel-injecties omdat ik de rampzalige resultaten zag bij een vriend die ik bij haar dermatoloog ging zoeken.

Voordat ik een beetje van alles gebruikte, in het bijzonder L'Oréal, Pierre Ricaud, is het niet nutteloos maar zeer gemiddeld, en tot mijn verbazing ben ik opgetogen dat ik een echt verschil zag tijdens de applicatie die ik masseer en daarna 'het ene moment heb ik het gevoel dat de huid strakker wordt, dan doe ik mijn dagcrème op en' s avonds mijn nachtcrème en 's ochtends is mijn gezicht uitgerust en niet gerimpeld.

Ik vertel het mijn vrienden en mijn dochter als een preventieve maatregel.

In het begin was ik sceptisch, maar nu ben ik er zo van overtuigd dat ik er nog 2 heb gekocht uit angst om op te raken.

Met dank aan Géomer, een serieus bedrijf waarmee we gemakkelijk en snel kunnen communiceren voor advies.

Denise Commarmond

47150 Lacaussade (Frankrijk)

Photo de Denise Lacour

Share this content

Add a comment

 (with http://)